Сьогодні стартує US Open: Світоліна серед фаворитів

Сьогодні стартує US Open: Світоліна серед фаворитів

Укрінформ
Долгополов, Цуренко і Світоліна розпочинають завтра, Козлова – сьогодні. 

Сьогодні в Нью-Йорку о 18:00 розпочнуться перші матчі останнього в цьому сезоні турніру Великого шолому – Відкритого чемпіонату США (US Open). Про це повідомляє Укрінформ.

За відсутності Новака Джоковича, Енді Маррея і Стена Ваврінки, головні фаворити чоловічого турніру – Рафа Надаль і Роджер Федерер. Щоправда, вони можуть зійтися між собою вже у півфіналі, тому у титульному матчі Рафа чи Роджер гратимуть з переможцем нижньої частини сітки. На думку експертів, приблизно рівні шанси дійти до фіналу у Маріна Чілича, Грігора Дімітрова та Саші Звєрєва.

Читайте також: US Open-2017: Світоліна розпочне з чешкою Синяковою

Претенденток на перемогу у жінок значно більше і серед них наша Еліна Світоліна. На успіх українки в Нью-Йорку букмекери дають 6.5. Вище вони оцінюють лише шанси Гарбіньє Мугуруси (5.0) та Кароліни Плішкової (5.5). В стартовому матчі на US Open Світоліна зіграє проти Катерини Синякової з Чехії. Серед сіяних в Нью-Йорку також ще одна українська тенісистка Леся Цуренко (№28). В першому колі вона зустрінеться з бельгійкою Яніною Вікмайєр.

Крім Світоліної та Цуренко в одиночному розряді Україну представлятимуть також Катерина Козлова та Олександр Долгополов. Козлова сьогодні зустрінеться з румункою Іриною Бегу (матч розпочнеться не раніше 20:00). А Долгополов стартує проти німця Яна-Леннарда Штруфа. Світоліна, Цуренко і Долгополов вийдуть на корт завтра 29 серпня. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-