US Open-2017: Світоліна розпочне з чешкою Синяковою

US Open-2017: Світоліна розпочне з чешкою Синяковою

Укрінформ
В першому колі Цуренко зіграє з Вікмайєр, Долгополов – з Штруффом. 

У Нью-Йорку відбулося жеребкування останнього в цьому році турніру серії Великого шолому – US Open. Про це повідомляє сайт турніру.

Еліна Світоліна у першому раунді зіграє проти 41-ї ракетки світу Катерини Синякової з Чехії. Дівчата раніше не зустрічалися. Світоліна спробує вперше в кар'єрі пройти на US Open далі третього кола.

Цуренко стартує зі 130-ю в рейтингу бельгійкою Яніною Вікмайєр. Суперниці мають паритет за особистими зустрічами (1:1), а останній матч на турнірі в Торонто-2015 закінчився перемогою українки. Кращим результатом Цуренко на US Open є вихід в 1/8 фіналу в минулому році.

Читайте також: US Open-2017: У кваліфікації виступлять 6 тенісистів України

Олександр Долгополов у першому раунді зустрінеться з 56-ю ракеткою світу німцем Яном-Леннардом Штруффом. Це буде перша особиста зустріч між тенісистами. Кращим досягненням Долгополова на US Open є потрапляння до 1/8 фіналу в 2011 році.

Нагадаємо, останній в цьому році турніру серії Великого шолому – US Open стартує 28 серпня. Турнір традиційно пройде в Нью-Йорку на відкритих кортах тенісного центру імені Біллі Джин Кінг у парку Флашинг-Медоуз. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-