ФК «Маріуполь» і досі чекає на відповідь «Динамо» щодо матчу 27 серпня

ФК «Маріуполь» і досі чекає на відповідь «Динамо» щодо матчу 27 серпня

Укрінформ
Керівництво ФК «Маріуполь» опублікувало звернення до «Динамо» стосовно матчу, який повинен відбутися в Маріуполі 27 серпня.

Про це повідомляє офіційний сайт «Маріуполя».

«Маріуполь» надав прем'єр-лізі і «Динамо» офіційні листи від управління СБУ в Донецькій області, головного управління Національної поліції в Донецькій області та Маріупольської міської ради. У них йдеться, що відповідні служби забезпечать проведення всіх необхідних заходів безпеки під час матчів. Також ми спільно з силовими структурами готові організувати зустріч і супровід делегацій «Динамо» від аеропорту Запоріжжя до готелю в Маріуполі", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Павелко: Якщо "Маріуполь" і "Динамо" домовляться, ФФУ піде їм назустріч

Як зазначається, на додаток до вищезазначених листів «Маріуполь» 23 серпня на вимогу комітету ФФУ з питань стадіонів та безпеки відправив «Динамо» акти про готовність інфраструктури стадіонів «Іллічівець» та «Західний», а також затверджені плани забезпечення охорони громадського порядку та безпеки під час проведення матчів команд U-21 і перших команд. На жаль, жодної відповіді від «Динамо» на всі офіційні звернення клуб Маріуполя так і не отримав.

«Динамо», незважаючи на те, що до першої гри команд U-21 залишилося менше ніж два дні, до сих пір не надіслав на адресу «Маріуполя» офіційний лист, в якому було б зазначено час прибуття команди, вимоги до прийому команди, колір ігрової форми і інформація про ВІП-гостей і вболівальників. Ми сподіваємося, що здоровий глузд переможе, і матчі все-таки відбудуться. Колеги з «Динамо», м'яч на вашому боці! Не позбавляйте уболівальників українського Маріуполя футбольного свята і не перетворюйте український футбол в хаос», - написано в заяві.

Нагадаємо, матч «Маріуполь» - «Динамо» запланований на 27 серпня. Початок о 17:00. Наразі «Динамо» офіційно не відмовлялось їхати на цей матч.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-