Ліга Європи: «Динамо» і «Олександрія» за крок від групового турніру

Ліга Європи: «Динамо» і «Олександрія» за крок від групового турніру

Укрінформ
Киянам не можна пропускати, а команду Шарана влаштує і 0:0. 

Сьогодні зіграють повторні матчі кваліфікаційного раунду плей-офф Ліги Європи. «Динамо» в Києві прийматиме португальський «Марітіму» (перша гра 0:0), а «Олександрія» вдома зіграє проти білоруського БАТЕ (поєдинок в Борисові завершився 1:1). Про це повідомляє Укрінформ.

Для Олександра Хацкевича сьогоднішній матч проти «Марітіму» - це певний підсумок його роботи. Прохід у осінню частину єврокубків засвідчить, що новий тренер робить вірні кроки, а команда матиме повноцінний сезон. Відсутність Хачеріді через вилучення у першому матчі послабить захист «Динамо», але цю проблему повинні перекрити гравці атаки. Кияни зобов’язані затиснути суперника на його половині поля, а за голи відповідають Ярмоленко, Мбокані, Гонсалес і Гармаш.

Читайте також: Хацкевич: Серію пенальті тренувати не будемо

На думку букмекерів, «Динамо» беззаперечний фаворит. Його перемогу оцінили у 1.2. Ставка на нічию – 5.8. Перемога «Марітіму» - 15.0. Матч розпочнеться о 19:45. Пряма трансляція на телеканалі «2+2».

На відміну від киян, у «Олександрії» немає досвіду великих міжнародних матчів. Втім, команда Володимира Шарана швидко вчиться, вміє використовувати свої сильні сторони і надзвичайно мотивована. «Олександрія» знову має кадрові втрати (Басов, Запорожан, Полярус), але вона вже доводила, що вміє мобілізовуватись на поєдинки ЛЄ. Підсвідомо команда Шарана гратиме на 0:0, тому матч може перетворитись на тягучу і жорстку боротьбу в середині поля.

Читайте також: Шаран: Шанси «Олександрії» і БАТЕ - 50 на 50

Перемогу «Олександрії» букмекери оцінили у 2.3. Перемога БАТЕ – 3.2. Нічия – 3.3. Матч розпочнеться у 20:00. Пряма трансляція на телеканалі «Футбол 2». 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-