Горн: Не думаю, що Макгрегор досягне успіху в бою проти Мейвезера

Горн: Не думаю, що Макгрегор досягне успіху в бою проти Мейвезера

Укрінформ
Австралійському чемпіону світу за версією WBO в напівсередній вазі Джеффі Горну (17-0-1, 11 КО) подобається іралндський боксер Конор Макгрегор, але він не вірить в його перемогу в поєдинку проти американця Флойда Мейвезера.

"Я сподіваюся, що Мейвезер знищить Макгрегора, думаю, що так і буде. Але мені подобається Макгрегор набагато більше, ніж Мейвезер.

Макгрегор - веселий хлопець і хороший шоумен. Для боксу буде жахливо, якщо Мейвезер, який є одним з найбільших бійців в цьому спорті, буде битий хлопцем, який проведе свій перший бій в боксі. Але я не думаю, що Макгрегор досягне успіху в цьому бою, незважаючи на весь галас навколо нього", - цитує Горна 24boxing.com.ua

Читайте також: Усик: Бій між Мейвезером і Макгрегором – це ганьба боксу

Нагадаємо, що бій між непереможним американським боксером, 12-кратним чемпіоном світу Флойдом Мейвезером (49-0, 26 КО) і чемпіоном UFC у легкій вазі ірландським боксером Конором Макгрегором відбудеться на "T-Mobile Arena" у ніч на неділю, 27 серпня, в Лас-Вегасі. У прямому ефірі поєдинок покаже телеканал "2+2" о 6:00 за київським часом.

Фото: fightnews 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-