Футбол: португальський

Футбол: португальський "Марітіму" прилетить до Києва за день до гри з "Динамо"

Укрінформ
У четвер, 24 серпня, у Києві відбудеться матч-відповідь раунду плей-офф кваліфікації Ліги Європи УЄФА між футболістами київського "Динамо" та португальським клубом "Марітіму".

Незважаючи на дальній переліт, що триватиме близько шести годин, делегація з Мадейри прибуде до столиці України за день до матчу - у середу, 23 серпня, повідомляє прес-служба "Динамо". 

"Посадка чартерного рейсу з Фуншала із португальською командою та офіційними особами клубу на борту в міжнародному аеропорту "Бориспіль" очікується о 16.55 за київським часом", - зазначається у повідомленні.

Своєю резиденцією "Марітіму" вибрав готель Intercontinental, розташований у центрі Києва, на вулиці Велика Житомирська. Після заселення португальцям відпочити не вдасться - о 19.15 почнеться тренування команди на НСК "Олімпійський".

Читайте також: Ліга Європи УЄФА: Гру Динамо розсудять ізраїльтяни, Олександрію - чехи

У день матчу автобус з гравцями та тренерами "Марітіму" відправиться на "Олімпійський" за дві з половиною години до початку гри. Після завершення поєдинку португальці повернуться до готелю, а вже звідти вирушать до аеропорту "Бориспіль". Виліт делегації "Марітіму" до Фуншала запланований на другу годину ночі.

Нагадаємо, що перша гра між "Динамо" та "Марітіму" завершилася у Португалії з рахунком 0:0.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-