Гусєв: Ми повинні перемагати і грати в Лізі Європи

Гусєв: Ми повинні перемагати і грати в Лізі Європи

Укрінформ
Півзахисник київського футбольного клубу "Динамо" Олег Гусєв поділився враженнями від перемоги над "Сталлю" та розповів про очікування від поєдинку проти португальського "Марітіму".

"Як відчуття? Нормально. Все як завжди. Виграли - найголовніше. Приємно.

Я давно помітив, що якщо ми першими забиваємо в першому таймі, грається взагалі легко. Так і вийшло. Настрій був такий, щоб забити на початку гри. Вийшло. І, як мені здалося, після другого тайму трошки розслабилися. Але довели до заслуженої перемоги.

Нас відразу попередили, що буде ротація. Був довгий переліт до Португалії, хлопці не до кінця відновилися, все-таки летіли всю ніч, і залишилося мало часу. Але на те ми, двадцять чоловік, і тренуємося, щоб в потрібний момент вийти і зробити результат.

У меншій мірі змінюється оборона "Динамо", більше - гра в атаці. Тренер дотримується принципу, що оборона повинна бути стабільною. Але пошуки йдуть, все ще попереду.

Чого чекати від матчу з "Марітіму"? Тільки перемоги. Іншого виходу немає ні у нас, ні у вболівальників, ні у кого. Ми повинні вигравати і грати в Лізі Європи восени", - цитує Гусєва Dynamo.kiev.ua

Читайте також: Дебют Піварича за "Динамо" виявився травматичним

Нагадаємо, що у поєдинку 6-го туру чемпіонату України серед команд Прем'єр-ліги "Динамо" отримало перемогу над "Сталлю" з рахунком 4:1.

Фото: ФК "Динамо"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-