Вадим Євтушенко: Не бачу, за рахунок чого Марітіму може обіграти Динамо

Вадим Євтушенко: Не бачу, за рахунок чого Марітіму може обіграти Динамо

Укрінформ
Екс-тренер київського "Динамо" Вадим Євтушенко вважає, що кияни і олександрійці є ближчими до потрапляння до групи футбольної Ліги Європи, ніж їхні суперники.

Він, зокрема, не бачить, за рахунок чого португальський "Марітіму" може обіграти український клуб, повідомляє Zbirna.com

"Матчі у Борисові та Фуншалі показали, що українські команди не випадково досягли нічийних результатів на полях суперників. Олександрійці - молодці, оскільки зуміли забити виїзний м'яч. Та й гра показала, що БАТЕ не сильніший. Тим не менш, удома треба грати обережно, аби не пропустити. Що стосується матчу "Динамо" проти "Марітіму", то дуже шкода, що "біло-сині" не змогли відзначитися. Було видно, що віце-чемпіон України помітно перевершує свого опонента в класі. Думаю, в домашньому поєдинку кияни зобов'язані реалізувати ту ігрову перевагу, яку, я упевнений, вони матимуть. Я не бачу, за рахунок чого суперник може обіграти "Динамо". Єдина проблема може виникнути у тому випадку, якщо у Домагоя Віди будуть не лади зі здоров'ям. А з огляду на вилучення Євгена Хачеріді, наставнику доведеться повністю перебудовувати центр оборони", - сказав Євтушенко.

Читайте також: Ліга Європи УЄФА: результати матчів раунду плей-офф

Нагадаємо, у четвер "Олександрія" зіграла 1:1 у Білорусі з БАТЕ, а "Динамо" - 0:0 у Португалії з "Марітіму" у плей-офф кваліфікації Ліги Європи УЄФА. Матчі-відповіді пройдуть 24 серпня. Переможці протистоянь за сумою двох матчів вийдуть до групового турніру цих змагань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-