У Харкові пройшли безпекові навчання перед футбольним матчем Україна - Туреччина

У Харкові пройшли безпекові навчання перед футбольним матчем Україна - Туреччина

Укрінформ
У Харкові відбулися штабні і тактико-спеціальні навчання правоохоронних органів із забезпечення безпеки під час матчу кваліфікаційного раунду чемпіонату світу-2018 між національними збірними України та Туреччини, що відбудеться 2 вересня на стадіоні "Металіст". 

Працівники Національної поліції, Національної гвардії, Державної прикордонної служби та Держслужби надзвичайних ситуацій узгодили й відпрацювали дії підрозділів, зважаючи на негативний досвід поведінки вболівальників на попередніх футбольних зустрічах України та Туреччини, повідомили Укрінформу у прес-службі ФФУ.

"У 2014-2015 роках УЄФА заборонив міжнародні матчі у місті через наближеність до зони активних бойових дій. Тому дуже важливо, щоб ця гра пройшла на найвищому рівні, - наголосив перший віце-президент національної асоціації Вадим Костюченко. - ФФУ вдячна МВС, поліції Харківської області та міста, а особисто голові Харківської ОДА Юлії Світличній за ту увагу, яку вони приділяють організації цього матчу та забезпеченню безпеки під час його проведення".

Читайте також: Грицак про безпеку на матчі "Маріуполь" - "Динамо": Зробимо все можливе

У масштабних навчаннях взяли участь майже 500 поліцейських, 280 гвардійців, 100 рятувальників, 350 курсантів та офіцерів Харківського національного університету внутрішніх справ, які відпрацьовували взаємодію у забезпеченні безпеки і порядку на трьох локаціях - міжнародному аеропорту "Харків", залізничній станції "Харків-Балашовський", а також у місці проведення майбутньої футбольної зустрічі - стадіоні "Металіст". На арені, зокрема, було проведено комплекс заходів: від реагування на хуліганські дії уболівальників до евакуації глядачів у випадку виникнення пожежі та її ліквідації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-