Гандбол: Жукову не доведеться нудьгувати в німецькій Бундеслізі

Гандбол: Жукову не доведеться нудьгувати в німецькій Бундеслізі

Укрінформ
Гравець "Гуммерсбаха" українець Станіслав Жуков поділився враженнями від свого дебюту у німецькому гандбольному клубі.

"До Німеччини я прилетів увечері 8 липня, а вже 10-го числа провів перше повноцінне тренування в складі "Гуммерсбаха". Місто невелике, але гарне. За день можна все подивитися. Так як я живу в двох кілометрах від залу, я купив велосипед і перший місяць їздив на велосипеді на тренування. Все круто, єдиний мінус - тут часто погана погода. Щодо вільного часу, то я в залі, вважай, з 8 ранку до 8 вечора. Після тренувань обідаємо з одноклубниками часто. Ось за довгий час виглянуло сонце, збираюся в Кельн поїхати на прогулянку.

Програма підготовки дуже схожа на ту, що була в "Моторі". Різниця лише в тому, що тут спочатку тренажери, а потім стадіон, а в Запоріжжі - стадіон, а потім тренажерний зал.

Від першого офіційного матчу "Гуммерсбаха" в рамках Кубка Німеччини чекаю, щоб у вихідні ми зіграли одразу ж другий матч. Справа в тому, що перша стадія Кубка для нашої команди - це кваліфікація. У суботу, 19 серпня, ми зустрічаємося з "Кобургом", якщо обіграємо його, то в фіналі наступного день зіграємо із ще однією командою - переможцем паралельної пари. І тільки в разі двох перемог, ми потрапимо в 1/8 фіналу основної сітки турніру, яка відбудеться за звичною схемою на виліт.

В ігровому плані я точно в плюсі. Прийшов сюди як основний центральний захисник, в нападі частіше зліва, але іноді і на незручному справа. У нас немає лівші зараз, наш клуб переслідує чорна смуга. Уже сім осіб травмовано, так що граю всі 60 хвилин. Ліги чемпіонів буде не вистачати, це так, проте календар в Німеччині настільки насичений, що нудьгувати точно не доведеться", - цитує Жукова XSPORT

Читайте також: Євро-2018 з гандболу пройде без українців

Нагадаємо, що 25-річний лівий напівсередній запорізького "Мотора" Станіслав Жуков підписав контракт з "Гуммерсбахом" - одним з найбільш титулованих клубів Німеччини - на 2 роки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-