Фернандес: Перехід Мбаппе до ПСЖ - непросте завдання

Фернандес: Перехід Мбаппе до ПСЖ - непросте завдання

Укрінформ
Колишній півзахисник збірної Франції Луїс Фернандес, який зараз працює спортивним директором у навчальному центрі ПСЖ, прокоментував можливий перехід у паризьку команду 18-річного форварда "Монако" Кільяна Мбаппе.

"Ситуація з Кільяном дуже складна. Він не грав минулого тижня проти "Діжона", тому навколо нього стало ще більше чуток. Його перехід в ПСЖ буде непростим завданням.

Думаю, він розмірковує про можливий перехід відразу в кілька клубів - ПСЖ, "Реал", можливо, "Манчестер Сіті". В англійському клубі грає його друг, Бенджамін Менді. Але не думаю, що він уже прийняв рішення. Він не грав минулої неділі, тому що ще не визначився, залишитися в "Монако" або піти. Кільяну всього 18 років, так що він повинен прийняти рішення разом зі своєю сім'єю і оточенням.

Залишитися в "Монако" ще на один сезон - непоганий варіант для нього. Мбаппе хоче грати у великому клубі, але "Монако" якраз є таким. Вони вдало розпочали новий сезон. Йому потрібна конкурентна команда, а "Монако" продовжує розвиватися і рухатися вперед. Там він не буде відчувати такого тиску, який буде в ПСЖ зараз.

Читайте також: УЄФА: кращим гравцем Європи стане Буффон, Мессі або Роналду

Якщо він все ж перейде в ПСЖ, то атакуюче тріо Кавані-Неймар-Мбаппе може виграти багато титулів, навіть Лігу чемпіонів. Це тріо буде не гірше, ніж зв'язка Бейл-Бензема-Роналду в "Реалі", - цитує Фернандеса footboom.com.

Фото: asmonaco.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-