Яремчук: У мене динамівське серце

Яремчук: У мене динамівське серце

Укрінформ
Новоспечений гравець бельгійського футбольного клубу "Гент" 21-річний форвард Роман Яремчук прокоментував свій перехід із київського "Динамо".

"Варіант з "Гентом" виник ще взимку. Я знав про це і протягом шести місяців контактував з представниками бельгійського клубу. Практично кожного тижня ми зідзвонювалися. Відчувалося, що цей клуб дійсно хоче бачити мене в своєму складі і докладає для цього зусилля. Але скажу чесно, переговори проходили дуже і дуже складно. Чекав до останнього, щоб все вдало завершилось і тренувався з "дублем" киян.

Насправді, мені було дуже важко прощатися з Україною. Коли розривав контракт з "Динамо", то навіть пустив сльозу. Адже я з десяти років виступав за киян. У мене динамівське серце, тому що я пройшов різні юнацькі школи, дубль. Було дуже важко і не буду лукавити, що потекла сльоза.

Було достатньо пропозицій, але зараз буде неправильно, якщо я буду говорити про якісь інші команди. Мій вибір із самого початку пав на "Гент". Були пропозиції з Чехії, Польщі, Німеччини. Вибір був пристойний, але я для себе відразу вирішив обірвати всі зв'язки з київським "Динамо", адже мені не хотілося йти в чергову оренду. Виходячи з цього, прийняв для себе рішення, що більше не хочу пов'язувати свою кар'єру з "Динамо", - цитує Яремчука footboom.com.

Читайте також: Футбол: динамівець Яремчук став гравцем бельгійського "Гента"

Нагадаємо, що екс-гравець київського "Динамо" Роман Яремчук підписав із бельгійським "Гентом" чотирирічний контракт і 16 серпня провів перше тренування з новою командою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-