Хацкевич: У

Хацкевич: У "Динамо" і "Марітіму" рівні шанси

Відео
Укрінформ
Головний тренер київського футбольного клубу "Динамо" Олександр Хацкевич розповів про готовність команди до поєдинку проти португальського "Марітіму", який відбудеться сьогодні, 17 серпня, на острові Мадейра.

"З вівторка ми почали готуватися до цього матчу, показали команді домашню гру суперника в кваліфікації з "Ботевом", ознайомили з двома стартовими іграми "Марітіму" в чемпіонаті.

Команда сконцентрована, мотивована і налаштована на гру. Шанси все одно залишаються рівними - 50 на 50. Так, хтось вважає нас фаворитами, але все вирішиться тільки на футбольному полі. Першочергова задача - потрапити в групу, а там вже будемо ставити наступні завдання.

Який результат будемо вважати позитивним? Перемога з будь-яким рахунком.

Усі розуміють, навіщо ми сюди приїхали, які завдання. У нас розпал сезону, на нас чекають дві важливих гри - ні про який відпочинок не може йти мови", - цитує Хацкевича офіційний сайт ФК "Динамо".

Читайте також: На матч із "Марітіму" Хацкевич взяв 21 футболіста "Динамо"

Напередодні першої гри плей-офф Ліги Європи УЄФА підопічні Олександра Хацкевича провели передматчеве регламентне тренування на стадіоні "Ештадіу ду Марітіму" в Фуншалі:

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-