Большаков: Виїзна гра проти Нідерландів матиме вирішальне значення

Большаков: Виїзна гра проти Нідерландів матиме вирішальне значення

Укрінформ
Головний тренер жіночої збірної України з баскетболу Кирило Большаков розповів про перший втягуючий збір національної команди перед поєдинком проти Нідерландів.

"Виїзна гра проти Нідерландів матиме вирішальне значення в підгрупі, вона перша - і в цьому вся складність. Гравці повинні знати нові вимоги, повинні провести нову підготовку, а можливостей для цього не так багато. Перед грою з Нідерландами ми будемо мати 3-4 дні, щоб розібратися в нових схемах, нових вимогах.  

Тому дуже важливим моментом є цей установчий збір, на який, на жаль, з об'єктивних причин змогли приїхати 40-45% гравців з тих, кого ми викликали.

Чи довго я думав над пропозицією? Зо два дні, безумовно, ми обговорювали проблему. А вона одна - як поєднати роботу в Італії з роботою в національній збірній. Начебто це питання вдалося обговорити і врегулювати і все повинно бути зістиковано нормально.

Аліна Ягупова вже на шляху на збір отримала дзвінок від свого нового клубу про те, що повинна бути в розташуванні клубу. Зараз - неофіційне вікно для підготовки, і ми не можемо ніяким чином впливати на прибуття або неприбуття до табору збірної. За європейськими законами вона повинна відправитися в свій клуб і виконувати контракт, який у неї є", - цитує Большаков XSPORT.

Читайте також: Большаков збирає баскетболісток до тренувального табору

Нагадаємо, що українські баскетболістки 11 листопада стартують у кваліфікації Євробаскету-2019 виїзним матчем проти Нідерландів. 15 листопада збірна гратиме проти Болгарії вдома.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-