Сидорчук: Може, повторимо шлях

Сидорчук: Може, повторимо шлях "Дніпра" і дійдемо до фіналу Ліги Європи

Відео
Укрінформ
Півзахисник київського футбольного клубу "Динамо" і збірної України Сергій Сидорчук прокоментував свою гру в центрі поля у матчі проти кропивницької "Зірки".

"Раніше я виступав у центрі оборони, але дуже давно. В останній раз на цій позиції я діяв в травні 2014 року. Тоді "Динамо" тільки прийняв Сергій Ребров, і ми грали з "Зорею". Перемогли, до речі, теж з рахунком 3:0, так що все нормально.

Грати в центрі поля особливих труднощів не було. Ми ж весь час володіли м'ячем, тому роботи було не так багато. Було кілька моментів, в яких я припустився позиційних промахів, але, на щастя, все обійшлося.

З м'ячем у захисті, звичайно, працювати легше. Тут у тебе більше часу, щоб подумати, якщо, звичайно, суперник не накриває. Але в тактичному плані функції абсолютно різні. Так, до них можна звикнути, але для цього необхідно якийсь час пограти в обороні на тренуваннях, в контрольних матчах.

Безумовно, перемога над "Зіркою" нас порадувала, але говорити про повну реабілітацію перед уболівальниками не доводиться. Ми вилетіли з Ліги чемпіонів, і жодна перемога в одному окремому поєдинку чемпіонату не може компенсувати цей провал. Три очки, здобуті нами в п'ятницю, - важливий крок до чемпіонського титулу. Але попереду ще багато матчів.

Чому "Динамо" настільки нестабільне? Коли ти змінюєш гру, це, на мій погляд, неминуче. Давайте не будемо поспішати з висновками, звеличувати команду до небес після одного вдалого матчу і, навпаки, знищувати її після першої ж поразки. Потрібно набратися терпіння і зробити предметний аналіз хоча б у кінці року. Не раніше.

Зараз ми серйозно готуємося до поєдинків плей-офф раунду з португальським ФК "Марітіму".

Читайте також: "Динамо" потрапить до кошику найсильніших, якщо пройде у Лігу Європи

Щодо потрапляння до чвертьфіналу Ліги Європи, дасть Бог, потрапимо в групу, а там подивимося. Звичайно, хочеться добре виступати в єврокубках. Хто знає, може, нам вдасться повторити шлях "Дніпра", який, вилетівши з Ліги чемпіонів, дійшов до фіналу Ліги Європи. Як поперло їм тоді на самому початку, так до вирішального матчу і щастило", цитує Сидорчука zbirna.com.

Нагадаємо, що "Динамо" у матчі 5-го туру чемпіонату України серед команд Прем'єр-ліги на стадіоні НСК "Олімпійський" перемогло "Зірку" з рахунком 3:0.

М’ячі забили: Дьємерсі Мбокані (48 хв.), Андрій Ярмоленко 76 (пенальті), Андрій Ярмоленко (78).

Вілео ключових моментів:

Фото: fcdynamo.kiev.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-