«Челсі» сенсаційно програв на старті АПЛ

«Челсі» сенсаційно програв на старті АПЛ

Укрінформ
Чемпіон Англії несподівано поступився «Бернлі» 2:3.

Триває стартовий тур чемпіонату англійської Прем’єр-ліги (АПЛ). Вже в першому ж матчі чинний чемпіон «Челсі» зазнав поразки. Про це повідомляє Укрінформ.

Чинний чемпіон АПЛ «Челсі» сенсаційно програв на власному полі «Бернлі» 2:3. Перший тайм став для команди Антоніо Конте катастрофою. Вже на 14-й хвилині капітан «Челсі» Кейхілл заробив вилучення. В меншості господарі тричі пропустили. Відзначились Воукс (двічі) та Ворд.

Читайте також: Сьогодні стартує англійська Прем’єр-ліга

Після перерви новачок «Челсі» Мората один м’яч відіграв. Далі господарі залишились вдев’ятьох – вилучили Фабрегаса. Але навіть за таких обставин чемпіони тиснули на «Бернлі» і відіграли ще один м’яч. Гол на рахунку Давида Луїса. На більше команду Конте не вистачило, тож поразка 2:3.

Не переміг сьогодні і «Ліверпуль», який зіграв внічию 3:3 з «Вотфордом». «Червоні» протягом матчу двічі поступалися, але завдяки голам Мане, Фірміно і Салаха був попереду 3:2. Втім, переможний рахунок команда Юргена Клоппа не втримала, на 3-й компенсованій хвилині Брітос врятував «Вотфорд» від поразки.   

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-