Костевич увійшла до складу членів Комітету атлетів ESC

Костевич увійшла до складу членів Комітету атлетів ESC

Укрінформ
Олімпійська чемпіонка Ігор в Афінах-2004, дворазова бронзова призерка Олімпійських ігор у Лондоні-2012 з кульової стрільби, член Комісії атлетів Національного олімпійського комітету України Олена Костевич увійшла до складу членів Комітету атлетів Європейської конфедерації стрілецького спорту (ESC).

Президент НОК України Сергій Бубка привітав титуловану українську спортсменку і побажав міцного здоров'я, олімпійської наполегливості, невичерпного оптимізму та реалізації всіх задумів і планів.

"Це обрання – свідчення великої довіри європейської спільноти, а також висока оцінка Ваших професійних якостей. Дуже приємно, що Ви, підкоривши олімпійські вершини, продовжуєте крокувати не лише до нових спортивних звершень, а й займаєте активну позицію щодо сприяння розвитку стрільби як в Україні, так і на міжнародній арені", - цитує Бубку офіційний сайт НОК України.

Читайте також: Костевич виграла "срібло" на II етапі Кубка світу з кульової стрільби

Нагадаємо, що у травні Олена Костевич стала срібним призером у стрільбі з пневматичного пістолета з 10 метрів на II етапі Кубка світу з кульової стрільби в Мюнхені (Німеччина).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-