ЧС з легкої атлетики: Бондаренко і Проценко розпочинають похід за медалями

ЧС з легкої атлетики: Бондаренко і Проценко розпочинають похід за медалями

Укрінформ
Вболіваємо також за Касьянова, Семенову і Плотіцину. 

В Лондоні триває чемпіонат світу з легкої атлетики. Сьогодні розіграють чотири комплекти нагород, а у фінал пробиватимуться наші головні медальні надії – стрибуни у висоту Богдан Бондаренко і Андрій Проценко. Про це повідомляє Укрінформ.

У восьмий день чемпіонату розіграють чотири комплекти нагород. Жінки визначать чемпіонку у стрибках у довжину, бігу на 3000 м з перешкодами та на спринтерській дистанції 200 м. Головне протистояння дня – у стрибках в довжину. Івана Шпанович з Сербії проти американок Брітні Різ та Тіанни Бартолетти.

У чоловіків медалі розіграють майстри з метання молоту. Інтрига цього фіналу – чи зуміє хтось кинути виклик полякам Павелу Файдеку і Войцеху Новицькому.

Читайте також: Бондаренко та інші: наші надії в Лондоні-2017

У кваліфікації сьогодні виступатимуть наші головні медальні надії – стрибуни у висоту Богдан Бондаренко і Андрій Проценко. Результат для виходу у фінал – стрибок на 2.31, або потрапляння у топ-12.

Також у фінал спробує пробитися Наталія Семенова у метанні диску. В попередньому забігу на 100 м з бар’єрами побіжить Анна Плотіцина. Досвідчений Олексій Касьянов розпочне виступи у десятиборстві. 

Сьогодні відбудуться ранкова і вечірня сесії. Початок о 12:00 і 19:00. Трансляція чемпіонату на телеканалі Eurosport. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-