Мурзін: Кравцов і Липовий тренуватимуться разом з усіма

Мурзін: Кравцов і Липовий тренуватимуться разом з усіма

Укрінформ
Головний тренер національної чоловічої збірної України Євген Мурзін пояснив відсутність баскетболістів Кравцова і Липового у звітньому поєдинку проти Румунії на турнірі у Греції та розповів про найближчі плани команди. 

"Сьогодні, 10 серпня, Кравцов і Липовий тренуватимуться разом з усіма хлопцями. У обох були невеличкі мікротравми, тож дали їм відпочити, щоб не нашкодити. Вони б могли грати, але це не той випадок, коли треба жертвувати здоров’ям. У Кравцова був забій стегна, у Липового – больові відчуття у паху", – цитує Мурзіна офіційний сайт ФБУ.

Чоловіча збірна України з баскетболу в ніч на 10 серпня повернулася з Греції і вже ввечері проведе тренування. Ще два тренування відбудуться 11 серпня, а наступного дня збірна вирушить до Хорватії.

13 серпня у місті Опатія команда зіграє проти збірної Словенії у рамках підготовки до чемпіонату Європи, а 14 серпня – проти збірної Хорватії.

Читайте також: Українські баскетболісти зіграють проти Румунії на турнірі в Греції

Нагадаємо, що українські баскетболісти фінішували третіми на турнірі в Греції. Поєдинок проти Румунії закінчився перемогою українців з рахунком 91:57 (24:20, 25:7, 20:14, 22:16), а перший матч збірна програл Британії з рахунком 64:86.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-