Хацкевич: Не розумію, звідки таке ставлення до

Хацкевич: Не розумію, звідки таке ставлення до "Динамо"

Відео
Укрінформ
Головний тренер київського футбольного клубу "Динамо" Олександр Хацкевич провів відкрите тренування команди і розповів журналістам про своє ставлення до дисциплінарних покарань.

"Ви всі бачили матч з "Чорноморцем", коли ми грали на стадіоні "Динамо" при порожніх трибунах. Ніяких емоцій не відчуваєш, ніби граєш товариську гру. Але це все ж таки чемпіонат...

Чому весь час тільки київське "Динамо" намагаються покарати, незабаром дехто вже і на "Олімпійський" має намір переїхати...

На мою думку, до всіх команд потрібно ставитися однаково. Якщо це все цілеспрямовано йде, то я не розумію, звідки таке ставлення до нашої команди", - цитує Хацкевича офіційний сайт ФК "Динамо".

Читайте також: Поєдинок "Динамо" – "Зірка" відбудеться із глядачами на трибунах

Відео відкритого тренування на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського 9 серпня:

Нагадаємо, що Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України покарав ФК "Динамо" штрафом та проведенням одного матчу УПЛ без глядачів через поведінку фанатів під час поєдинку проти донецького "Шахтаря" у рамках Суперкубка країни. Проте, поєдинок 5-го туру УПЛ проти кропивницької "Зірки" 11 серпня клуб проведе з глядачами на столичному НСК "Олімпійський".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-