Большаков збирає баскетболісток до  тренувального табору

Большаков збирає баскетболісток до тренувального табору

Укрінформ
Головний тренер жіночої збірної України з баскетболу Кирило Большаков оголосив про перші тренувальні збори перед стартом відбору на Евробакет-2019 та прокоментував склад команди.

"Цей склад, однозначно не є остаточним з однієї простої причини, зараз у багатьох клубах починаються збори і далеко не всі дівчата можуть прибути до тренувального табору. Ми будемо тримати контакт зі значно більшою кількістю баскетболісток і стежити за тим, як вони будуть виступати. Багато з них розпочинають сезон у нових місцях, тому дуже хочеться, щоб вони знайшли себе там, стали гравцями основи і у такому статусі приїжджали до національної команди.

Якщо зараз баскетболістки немає у складі, то не треба робити якихось квапливих висновків, що вона гірше за тих дівчат, які будуть зараз працювати. До початку відбору залишилося трішки більше трьох місяців, це при тому що часовий проміжок на підготовку перед першим матчем у нас буде незначним, буквально кілька днів. Тому необхідність зібратися зараз у нас була і я сподіваюся що ці тренування будуть корисними", - цитує Большакова офіційний сайт ФБУ.

Читайте також: Большаков може змінити Холопова на посаді головного тренера жіночої збірної з баскетболу

До тренувального табору баскетбольної збірної викликані: Юлія Мусієнко, (СДЮШОР №2, Одеса), Христина Карп, (Одеса), Віта Горобець, (СДЮШОР №31, Київ), Ганна Ольховик (ДЮСШ-3, Київ), Ольга Дубровіна, (СДЮСШОР-5, Дніпро), Аліна Ягупова (СДЮСШОР-5, Дніпро), Людмила Науменко (Переяслав-Хмельницький), Таїсія Удоденко, (Харків), Дар’я Завидна (Луцьк, ОДЮСШ), Катерина Римаренко (ДЮСШ № 2, Сімферополь), Олена Самбурська (СДЮСШОР-4, Миколаїв), Ольга Краєвська (ДЮСШ, Бар), Міріам Уро Нілє (Київ).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-