ЧС з легкої атлетики: Вархольм сенсаційно переміг на 400 м з бар’єрами

ЧС з легкої атлетики: Вархольм сенсаційно переміг на 400 м з бар’єрами

Укрінформ
Українці знову без фіналів. 

В Лондоні триває чемпіонат світу з легкої атлетики. Сьогодні розіграли три комплекти нагород. Про це повідомляє Укрінформ.

Справжньою сенсацією стала перемога на дистанції 400 м з бар’єрами норвежця Карстена Вархольма. Його час – 48,35. Вархольм залишив позаду головних фаворитів – Ясмані Копелло з Туреччини та американця Керрона Клемента, які фінішували другим та третім відповідно.

Драматично завершився біг на 400 м у жінок. Шона Міллер-Юбо з Багамських островів впевнено йшла першою, але за 20 метрів до фінішу її загальмував спазм ніг. У підсумку Міллер-Юбо залишилась без медалі, а перемогла Філліс Френсіс зі США з особистим рекордом – 49, 92.

Читайте також: ЧС з легкої атлетики: Кендрікс переміг у стрибках з жердиною

У штовханні ядра перемогла лідер сезону китаянка Лійчжао Гонг з результатом 19.94. «Срібло» у Аніти Мартон з Угорщини, «бронза» у американки Мішель Картер.

Результати українців знову засмутили. Марія Шаталова не зуміла пробитися у фінал бігу на 3000 м з перешкодами. У своєму попередньому забігу українка фінішувала дев’ятою. А її час 9.54,21 у підсумку лише 29-й. Шаталова пробігла гірше за свій кращий результат сезону одразу на 18 секунд.

Поза фіналом у стрибках в довжину опинилась українка Марина Бех. Вона показала 18-й результат – 6.36 м. Не подолав кваліфікацію і Сергій Регеда у метанні молота. Його краща спроба – 71.53 м. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-