Зінедін Зідан: Ми показали футбол високої якості

Зінедін Зідан: Ми показали футбол високої якості

Відео
Укрінформ
Головний тренер іспанського футбольного клубу "Реал" (Мадрид) прокоментував перемогу своєї команди в поєдинку проти англійського "Манчестер Юнайтед" за Суперкубок Європи.

"Не можна демонструвати красивий футбол на найвищому рівні протягом усіх 90 хвилин.

Ми показали футбол високої якості. Так, було складно, але ми контролювали гру. Якби Гарет Бейл забив третій м'яч, все було б закінчено, але нам протистояв опонент, який може створити проблеми, тому цілком нормально, що нам довелося нелегко.

У порівнянні з останніми трьома-чотирма нашими матчами цей був набагато краще. З першої ж хвилини ми влилися в гру. Чудове видовище. У нинішньому сезоні нам буде ще складніше - буде безліч важких поєдинків, але ми повністю налаштовані продовжити переможну ходу.

У нашій команді багато талановитих гравців, і завдяки важкій роботі ми здатні домогтися багато чого", - цитує Зідана football.ua.

Нагадаємо, що у важкому протистоянні за Суперкубок УЄФА-2017 "Реал" отримав перемогу над "Манчестер Юнайтед" з рахунком 2:1. Поєдинок відбувся ввечері 8 серпня на "Національній арені Філіп II Македонський" у Скоп'є.

М’ячі забили Каземіро (24) та Іско (52) у мадридців і Ромелу Лукаку (62) у манкуніанців.

Читайте також: «Реал» всеперемагаючий

Відео кращих моментів:

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-