Збірна українських футбольних ветеранів зіграє у Торонто

Збірна українських футбольних ветеранів зіграє у Торонто

Укрінформ
Національна збірна України серед ветеранів футболу проведе два товариських матчі у Торонто (Канада).

Поєдинки пройдуть у рамках святкування Дня Незалежності України, який широко відзначається численною діаспорою на північноамериканському континенті, пвідомляє офіційний сайт ФФУ.

18 серпня українські ветерани зіграють проти збірної ветеранів Канади, а 19 серпня – збірної українців Канади.

Головний тренер збірної ветеранів Анатолій Дем'яненко зібрав для візиту в Торонто гучний за іменами склад:

воротар: Віталій Рева,

захисники: В'ячеслав Шевчук, Владислав Ващук, Володимир Єзерський, В'ячеслав Свідерський, Олександр Венглинський, Віталій Самойлов, Андрій Оксимець,

півзахисники: Мирон Маркевич, Едуард Цихмейструк, Юрій Максимов, Віктор Мороз, Олег Шелаєв, Сергій Назаренко, Євген Левченко,

нападники: Олег Собуцький та Сергій Нагорняк.

За команду ветеранів Канади крім провідних місцевих гравців гратимуть легіонери з Португалії, Іспанії та країн Латинської Америки. Збірну українців Канади до матчу готує відомий футболіст Василь Іщак, який провів за одеський "Чорноморець" понад 400 ігор, а нині очолює "Торонто Атомік". Клуб виступає в Канадській футбольній лізі, а до його складу входять переважно українці. 

Читайте також: Українська збірна ветеранів футболу перемогла збірну Ізраїлю

Нагадаємо. що у рамках світового турне тільки за останній час футбольна збірна українських "зірок" провела матчі в США та Франції, Іспанії та Грузії, в Угорщині, Словенії та Молдові.

Візит збірної України до Канади відбудеться з 17 по 21 серпня за підтримки Федерації футболу України, Асоціації ветеранів футболу України, ТОВ "Агробізнес" та Української спортивної централі Америки і Канади. Разом зі збірною в Канаду приїде відомий арбітр Ігор Хіблін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-