«Шахтар» заперечив переїзд на НСК «Олімпійський»

«Шахтар» заперечив переїзд на НСК «Олімпійський»

Укрінформ
За словами гендиректора клубу, «Шахтар» й далі гратиме домашні матчі в Харкові.

Генеральний директор донецького «Шахтаря» Сергій Палкін спростував інформацію пабліку «Друзі Динамо», в якій повідомлялося про те, що донецький клуб в наступному сезоні гратиме домашні матчі на НСК «Олімпійський». Про це він повідомив на власній сторінці у Facebook.

«У ЗМІ з'явилася інформація, згідно з якою «Шахтар» планує проводити домашні матчі на НСК «Олімпійський». Вважаю за необхідне зазначити, що це неправдива інформація, яка не відповідає дійсності.

«Шахтар» продовжить проводити домашні матчі в Харкові на стадіоні «Металіст».

Читайте також: "Шахтар" обіграв "Маріуполь" у чемпіонаті України з футболу

Тим не менш, важливо пам'ятати, що «Олімпійський» - це стадіон, який знаходиться в державній власності, побудований за гроші українських платників податків і під державні гарантії.

«Олімпійський» не належить якомусь окремо взятому клубу. Це стадіон національної збірної, це стадіон всіх українських уболівальників. І будь-який український клуб, наприклад, «Верес», «Олімпік» або «Десна» можуть при певних умовах проводити свої домашні матчі на цьому стадіоні», - сказав Палкін.

Нагадаємо, об’єднання вболівальників київського «Динамо» на Facebook «Друзі Динамо» нещодавно повідомило, що з наступного сезону НСК «Олімпіський» у Києві стане домашньою ареною «Шахтаря». 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-