Федецький: Крім

Федецький: Крім "Динамо" і "Шахтаря", з усіма можна змагатися

Відео
Укрінформ
Гравець львівського футбольного клубу "Карпати" Артем Федецький прокоментував свій перший матч після підписання контракту з клубом.

"Таке відчуття, що я виступав у "Карпатах" ще вчора. Тут я, можна сказати, почав свій шлях у великому футболі, змужнів. З цією командою ми непогано виступали в чемпіонаті країни, у 2010 році вперше в історії пробилися в груповий раунд Ліги Європи. У глибині душі я вірив, що рано чи пізно повернуся в рідний для себе клуб. У мене залишилися приємні спогади від перебування у Львові...

Дуже хочеться сподіватися, що тенденція продовжиться, і "Карпати" стануть третьою силою у вітчизняному футболі. Принаймі, передумови для цього є. Так, з "Динамо" і "Шахтарем" змагатися складно, але з іншими суперниками ми можемо не тільки конкурувати, а й обійти їх", - цитує Федецького zbirna.com.

Нагадаємо, що останній раз захисник збірної України виходив на поле у футболці "Карпат" понад 5 років тому. Символічно, що його поява на полі в останньому матчі чемпіонату зі "Сталлю" співпала з першою перемогою львів'ян у сезоні.

Читайте також: Федецький: Зможу допомогти «Карпатам» пробитися в єврокубки

Відео кращих моментів поєдинку "Карпати" – "Сталь" (3:1):

Фото: fckarpaty.lviv.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-