Аліна Шух: Стадіон у Лондоні неймовірний

Аліна Шух: Стадіон у Лондоні неймовірний

Укрінформ
Українська легкоатлетка Аліна Шух поділилася враженнями від проведення чемпіонату світу у Лондоні та свого дебюту.

- Це чудово, що я побувала на чемпіонаті світу, серед всієї команди, серед всіх дівчат. Цей Олімпійський стадіон неймовірний. Глядачі практично повністю заповнили трибуни. Я ще ніколи такого не бачила: коли вони підтримують свого спортсмена, і навіть іншого  спортсмена, то навколо такий галас!. Це чудово. Раніше таке я бачила тільки на футболі. Але тепер я розумію, що легка атлетика стає популярною. І я щаслива від цього, тому що я легкоатлетка і для мене це важливо.

Що стосується виступів, то у першому виді на стометрівці з бар'єрами вийшов особистий рекорд. Висота теж йшла непогано, ядро теж. У забігу на 200 м щось не склалося. Поки не можу сказати, що саме. Треба розбирати це з тренером. Але можу сказати, що для мене незвично виступати так пізно, у Лонодні – це дев’ята година вечора.

Нагадаємо, що 18-річна українська спортсменка вперше брала участь у змаганнях такого рівня. За сумою всіх видів легкоатлетка набрала 6078 очок і посіла 14-те місце, а у забігу на 100 м з бар’єрами встановила особистий рекорд.

Читайте також: ЧС з легкої атлетики: Торі Боуї перемогла на стометрівці

Основним турніром цього сезону для Шух був юніорський чемпіонат Європи, який вона виграла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-