ЧС з легкої атлетики: Торі Боуї перемогла на стометрівці

ЧС з легкої атлетики: Торі Боуї перемогла на стометрівці

Укрінформ
Аліна Шух посіла 14-е місце в семиборстві. 

В Лондоні триває чемпіонаті світу з легкої атлетики. У вечірній сесії третього дня розігрували 4 комплекти нагород. Про це повідомляє Укрінформ.

Головною подією вечора став жіночий фінал на 100 м. Його переможницею стала американка Торі Боуї, яка лише завдяки фотофінішу обійшли Марі-Жозе Та Лу з Кот д’Івуар. Час Боуї – 10.85. Та Лу показала 10.86. «Бронзу» виборола голландка Дафне Схіпперс.

Читайте також: ЧС з легкої атлетики: Гетлін сенсаційно виграв стометрівку, Болт лише третій

«Золото» у стрибках з жердиною виборола чемпіонка Ріо-2016 Єкатеріні Стефаніді з Греції. Вона подолала планку на висоті 4.91 м. У чоловіків у штовханні ядра не було рівних Томасу Волшу з Нової Зеландії. Його краща спроба – 22.03 м.

Чемпіонкою світу з семиборства стала переможець Олімпіади-2016 Нафіссату Тіам з Бельгії. Її сума – 6784 очок. Блискучим можна вважати дебют на чемпіонатах світу нашої 18-річної Аліни Шух. Вона посіла 14-е місце з сумою 6075 очок.

Читайте також: ЧС з легкої атлетики: Роуз Челімо перемогла в марафоні

Знову засмутили українці у відборі. Анна Гацко-Федусова провалила кваліфікацію у метанні спису. З трьох спроб у неї зарахували лише одну з низьким результатом 51,90 м. У своїй групі вона посіла лише 16-е місце. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-