"Шахтар" обіграв "Маріуполь" у чемпіонаті України з футболу

Укрінформ
Футболісти донецького "Шахтаря" обіграли сьогодні на ОСК "Металіст" у Харкові ФК "Маріуполь" (3:1) у 4-у турі чемпіонату України серед клубів Прем'єр-ліги. 

У "гірників" відзначилися Бернард (7-ма хвилина), Марлос (42) та Сергій Кривцов (67), у маріупольців -  Ігор Тищенко (71), повідомляє Укрінформ.

Львівські "Карпати", поступаючись на перших хвилинах  "Сталі", зуміли перемогти кам'янську команду також з рахунком 3:1.

М'ячі на львівському стадіоні "Україна" забили Ігор Худоб'як (30), Олег Голодюк (64), Роман Дебелко (81, з пенальті) - у господарів; Едгар Малакян (8, з пенальти) - у гостей.

На 73-й хвилині у "Карпат" вилучено з поля Голодюка.

У другий ігровий день туру у неділю, 6 серпня, "Зірка" у Кропивницькому зіграє з рівненським "Вересом" (початок о 17.00, транслює телеканал "Футбол 1"), одеський "Чорноморець" зустрінеться з "Олександрією" (17.00, "Уніан"), луганська "Зоря" на "Славутич-Арені" у Запоріжжі протистоятиме донецькому "Олімпіку" (19.30, "2+2"), а у паралельному матчі у Полтаві "Ворскла" зійдеться з київським "Динамо" (19.30, "Футбол 1").

Читайте також: Соболь переходить в празьку «Славію»

Турнірне становище після першого ігрового дня 4-го туру: "Динамо" - 9 очок, "Шахтар" - 9, "Сталь" - 6, "Ворскла" - 6, "Олімпік" - 5, "Маріуполь" - 5, "Карпати" - 4, "Верес" - 3, "Зірка" - 2, "Зоря" - 2, "Олександрія" - 2, "Чорноморець" - 0.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-