Тренер «Олександрії»: БАТЕ – нормальний варіант, шанси є

Тренер «Олександрії»: БАТЕ – нормальний варіант, шанси є

Укрінформ
Володимир Шаран з оптимізмом дивиться на майбутнє протистояння з білоруським БАТЕ в Лізі Європи. 

Головний тренер «Олександрії» Володимир Шаран вважає, що проти білоруського БАТЕ в Лізі Європи у його команда є шанси. Про це він розповів телеканалу «Футбол 1».

«БАТЕ - команда дуже досвідчена, постійно виступає в Лізі чемпіонів і в Лізі Європи. Це команда, яка, за моєю інформацією, дуже добре зіграла домашній поєдинок проти «Славії». Тобто це досвідчений колектив. Так що умовним фаворитом вважається БАТЕ.

Ми прекрасно розуміємо наш рівень, треба реально дивитися на речі. Шанси завжди є. Те, що БАТЕ - наш сусід - це нормальний варіант. Тобто в психологічному плані хлопці будуть спокійні.

Читайте також: У Лізі Європи Динамо зустрінеться з Марітіму, Олександрія - з БАТЕ

З одного боку, не хотілося б «Аякс» або «Фенербахче», адже невідомо, був би цей поєдинок в Олександрії. Такі гранди просили б, щоб переносили матч в ту ж Одесу. А з БАТЕ, думаю, не повинно бути ніяких проблем в плані того, щоб ми грали свій домашній поєдинок в Олександрії», - сказав Шаран.

Нагадаємо, у вирішальному кваліфікаційному раунді Ліги Європи «Олександрія» зіграє проти білоруського БАТЕ. Перший матч 17 серпня в Борисові. Матч-відповідь – 24 серпня, швидше за все, в Олександрії. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-