Бланко-Лещук адаптувався в

Бланко-Лещук адаптувався в "Шахтарі" й завжди готовий вийти на поле

Відео
Укрінформ
Нападаючий донецького футбольного клубу "Шахтар" аргентинець Густаво Бланко-Лещук розповів про підготовку до майбутнього матчу з "Маріуполем" і свою адаптацію в команді.

"Готуємося, як і до будь-якого суперника. Настрій хороший, сподіваюся, в цьому поєдинку все складеться для нас відмінно. Маріуполь вивчаємо, дивимося чимало відео. Також зараз там грає мій колишній одноклубник Сергій Рудика. Загалом, готуємося до поєдинку, як і годиться, і розраховуємо тільки на перемогу.

Кожен матч по-своєму важкий. Непростими бувають як гостьові, так і домашні матчі. У нас в чемпіонаті досить хороших суперників, з якими непросто грати. Але у нас хороша команда, і я впевнений, що ми впораємося з усім.

Адаптаційний період в "Шахтарі" вже пройшов, зараз працюю на максимумі. Але футбол - це щоденна робота. Кожен день я вчуся, дізнаюся щось нове і прагну розвиватися як футболіст. У футболі часто так відбувається, що сьогодні ти не граєш, а завтра отримуєш шанс проявити себе і показати свої найкращі якості. У будь-якому випадку, я завжди готовий вийти на поле в потрібний момент і максимально допомагати команді", - цитує Бланко-Лещука sportarena.

Нагадаємо, що Густаво Бланко-Лещук грає за "Шахтар" із січня 2017 року.  З того часу на його рахунку 6 голів у 17 матчах за клуб у всіх турнірах.

Читайте також: Севідов: не знаю команд в Україні, які грають з "Шахтарем" в атакуючий футбол

Наразі команда готується до поєдинку проти "Маріуполя", який відбудеться у суботу, 5 серпня, у рамках 4-го туру чемпіонату України.

Перед початком ранкового тренування 2 серпня "гірники" взяли участь у загальнокомандній фотосесії сезону - 2017/18.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-