Шаран:

Шаран: "Олександрія" готова грати на рівних з "Астрою"

Відео
Укрінформ
Головний тренер футбольного клубу "Олександрія" Володимир Шаран розповів про готовність команди до матчу-відповіді проти "Астри".

"Усі в очікуванні цього матчу. У минулому році проти "Хайдука" у нас не вийшло те, що ми планували, але зараз ми налаштовані хоча б пройти перший раунд. Результат на виїзді оптимістичний, але дуже слизький. Настрій бойовий, хлопці готові грати на рівних з "Астрою" і зробити все заради перемоги.

Ми звернули увагу на те, що ця команда дуже небезпечна при контратаках. Їм не можна давати будь-якого простору. Там є кому розганяти атаку, є кому виконувати - маю на увазі Маркіньоса, Іоніце, вони дуже технічні і добре працюють з м'ячем. Звичайно, треба звертати увагу ще й на Ле Таллека. Проти цієї команди треба грати компактно, жорстко, нав'язувати єдиноборства - тоді у нас будуть шанси.

На жаль, у нас не всі здорові - Шендрик і Щедрий. Через картки пропустить матч Басов, а Полярус - під питанням", - сказав Шаран на передматчевій прес-конференції.

Читайте також: Ліга Європи: «Олександрія» та «Олімпік» за крок до історичного прориву

Відео прес-конференції:

Нагадаємо, що поєдинок "Олександрія" – "Астра" 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи відбудеться сьогодні, 3 серпня, на стадіоні "Ніка" о 20.00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-