Усик: Володимир Кличко прийняв вірне рішення

Усик: Володимир Кличко прийняв вірне рішення

Укрінформ
Чемпіон світу з боксу за верссіі WBO у першій важкій вазі українець Олександр Усик поділився думкою щодо рішення його співвітчизника Володимира Кличка завершити професіональну кар'єру.

В ефірі телеканалу "112 Україна" Олександр у четвер зазначив, що рішення 41-річного Кличка завершити боксерську кар'єру було вірним. 

"Якщо Володимир це вирішив зробити, значить, напевно, це правильний вибір. Просто він, ймовірно, вже втомився від тренувань, від боксу, і це вірне рішення. Потрібно йти, коли тобі вже нецікаво щось робити. Я думаю, що він у якійсь іншій сфері себе знайде і дуже добре зарекомендує. У нього буде успішна подальша кар'єра, яку він собі запланував. Думаю, що у Володимира є безліч проектів, які він робив, але не говорив про це. Бажаю йому успіхів у новій справі", - сказав Усик.

Він також вважає, що із завершенням "епохи Кличків" український бокс не здасть позицій.

Читайте також: Володимир Кличко завершує кар'єру боксера

"У нас в Україні завжди бокс був на високому рівні. І він буде розвиватися, - заявив Олександр. - Ми це бачимо в аматорських боях. Нещодавно у Харкові пройшов чемпіонат Європи, де наша команда здобула першість. Великі йдуть і на їх місце приходять інші, нові, молоді, і теж стають великими".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-