Ліга Європи: «Олександрія» та «Олімпік» за крок до історичного прориву

Ліга Європи: «Олександрія» та «Олімпік» за крок до історичного прориву

Укрінформ
Українські клуби спробують пробитися до вирішального відбіркового раунду Ліги Європи. 

Сьогодні матчі-відповіді 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи проведуть українські клуби – «Олександрія» та донецький «Олімпік». Обидві наші команди зберігають шанси потрапити до наступного кола. Для обох це буде історичний успіх. Про це пише Укрінформ.

«Олександрія» прийматиме на своєму полі румунську «Астру». Нічия 0:0 на виїзді засвідчила, що суперника приблизно рівного класу. Команда Володимира Шарана надзвичайно вмотивована і готова до жорсткої боротьби. Про серйозність намірів каже і те, що Шаран дав відпочити в останньому турі УПЛ лідерам – воротаря Паньківу і півзахисникам Запорожану, Старенькому і Грицуку. Матч стане випробуванням і для атаки «Олександрії». Чекаємо голів від Ситала і Цурикова.

Читайте також: Футбол: "Зоря" знову не виграла у чемпіонаті, цього разу - в Олександрії

Букмекери вірять в «Олександрію». Коефіцієнт на перемогу господарів 1.7. Перемога «Астри» - 4.8. Нічия – 3.5. Матч розпочнеться в 20:00. Трансляція на телеканалі «Футбол 2».

Сподіваємось сьогодні і на «Олімпік», який в Києві зіграв з грецьким ПАОКом внічию 1:1. Оптимізм базується на класній грі команди Романа Санжара в першому матчі. «Олімпік» хоче створити сенсацію. Інше питання чи зможе, зважаючи на обмежений кадровий ресурс і відсутність досвіду гри при шаленому тиску глядачів. Багато сьогодні залежатиме від захисту «Олімпіка» і персонально воротаря Махарадзе. Щодо голів, то сподіваємося на вдачу Хомутова і Біленького.

Читайте також: ПАОК – "Олімпік" судитимуть болгари

На думку букмекерів, шансів у «Олімпіка» мало. Ставка на перемогу українців – 8.9. Перемогу ПАОКа оцінили у 1.3. Нічия – 4.5. Матч в Салоніках розпочнеться в 21:00. Трансляція на телеканалі «Футбол 1». 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-