Квітова відновилась після травми і зіграє у п’яти турнірах поспіль

Квітова відновилась після травми і зіграє у п’яти турнірах поспіль

Укрінформ
14-я ракетка світу чеська тенісистка Петра Квітова повідомила, що за півроку повністю відновилась від травми, відчуває себе у нормі й готова до хардового сезону в США.

"Я дуже хотіла зіграти на Wimbledon і нарешті потрапила на турнір, однак відчувала себе не кращим чином у фізичному і психологічному плані. Рада, що зараз нарешті я повністю відновилася і можу насолодитися частиною сезону, що залишилась.

У США дуже далеко добиратися, тому раніше я не була готова до цього психологічно. Я вважала за краще стартувати в Торонто або Монреалі. А тепер зіграю на п'яти турнірах поспіль. Це навіть звучить дивно. Мені було легко прийняти рішення зіграти в Стенфорді. Я півроку не виступала і хотіла провести якомога більше матчів. На Wimbledon я затрималася ненадовго, тому звернулася за Wild Card. Дуже приємно, що відповідь була позитивною. Я рада вперше перебувати тут.

Я вже відчуваю себе у нормі. Раніше люди дивилися на мене і не знали, що думати і як говорити зі мною. Зараз же все нормалізувалося", - цитує Квітову XSPORT.

Читайте також: Шарапова стала суперницею Цуренко на турнірі WTA у Стенфорді

Нагадаємо, що зараз чеська тенісистка грає в Стенфорді, де їй надали Wild Card. На цьому турнірі виступає українка Леся Цуренко, яка в стартовому матчі здобула перемогу над Ларою Арруабарреной з Іспанії, а в другому колі зустрінеться з росіянкою Марією Шараповою.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-