Заступник голови Нацполіції: В «Динамо» повинні продемонструвати, що вони сильні люди

Заступник голови Нацполіції: В «Динамо» повинні продемонструвати, що вони сильні люди

Укрінформ
В’ячеслав Аброськін та Андрій Павелко готові приїхати в Маріуполь в автобусі «Динамо».  

Заступник голови Національної поліції В'ячеслав Аброськін заявив, що готовий поїхати в автобусі «Динамо» на матч з «Маріуполем». Про це він розповів телеканалу «Футбол 1».

«До Маріуполя досить часто приїжджають представники посольств практично всіх країн. Посол США, посол Японії спокійно пересуваються по місту, ніякої охорони принципово у них немає. Я не думаю, що вони гірші за «Динамо».

Це знаменитий клуб, і ми як правоохоронці, які є засновниками цього клубу, зобов'язані надати всю допомогу, яка тільки буде необхідна. Але «Динамо» має ще раз продемонструвати, що це сильні люди, що вони українці, і тоді все буде нормально.

Читайте також: Маркевич: "Динамо" потрібно зарахувати поразку за відмову грати в Маріуполі

Я можу сказати Ігорю Михайловичу, що я як особа, яке забезпечила охорону громадського порядку в Донецькій області, готовий разом з Андрієм Павелко (президент ФФУ – Укрінформ.) сісти з «Динамо» в один автобус та організувати безпеку для команди і всіх представників, які їхатимуть в місто Маріуполь», - сказав Аброськін.

Нагадаємо, що раніше президент «Динамо» Ігор Суркіс висловив побоювання, що в автобус клубу можуть закласти вибухівку, а президент ФФУ Андрій Павелко пригрозив київській команді технічною поразкою. Матч «Маріуполь» - «Динамо» заплановано на 26 серпня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-