Мурзін: Поки що баскетболісти нашої збірної не готові грати 40 хвилин

Мурзін: Поки що баскетболісти нашої збірної не готові грати 40 хвилин

Укрінформ
Після турніру в Італії головний тренер національної збірної України з баскетболу Євген Мурзін оцінив виступи команди, яка поступилася Голландії (65:70) та Білорусі (74:77).

Він, зокрема, зазначив, що на сьогоднішній день наша збірна ще не готова якісно грати усі 40 хвилин, повідомляє офіційний сайт Федерації баскетболу України. 

"Якщо коротко, то сьогодні наша збірна не готова грати 40 хвилин. Хлопці обмежені в ігровому часі. Я маю на увазі те, що ми не можемо навантажувати надмірно баскетболістів на цьому етапі підготовки і намагаємося рівно розділити ігровий час. Виняток стосувався лише Мішули. Олександр отримав більше навантаження. У нас проблема з позицією першого номера. З травмою Лукашов, мікроушкодження дістав ще один гравець задньої лінії - Отверченко. Якщо порівнювати з деякими іншими збірними, то ми зараз на різних етапах підготовки. Для Голландії, скажімо, вже 5 серпня розпочинається кваліфікаційний етап, до якого вона ретельно готувалася. Нині команда вже перебуває в хороших ігрових кондиціях. А от у нас це були перші матчі", - заявив Мурзін.

Читайте також: Українські баскетболісти програли другий матч на товариському турнірі у Трентіно

Нагадаємо, чемпіонат Європи з баскетболу пройде у чотирьох країнах (Ізраїль, Румунія, Туреччина та Фінляндія) з 31 серпня по 17 вересня.

Збірна України у секстеті B гратиме з командами Ізраїлю, Литви, Італії, Грузії та Німеччини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-