"Чорноморець" зазнав третьої поспіль поразки у чемпіонаті України з футболу

Укрінформ
Футбольний клуб "Маріуполь" здобув у неділю домашню перемогу (3:0) над одеським "Чорноморцем" у 3-у турі чемпіонату України серед клубів Прем'єр-ліги. М'ячі забили Сергій Вакуленко (33-я хвилина, з пенальті і 56) та Руслан Фомін (53).

Це вже третя поспіль поразка одеситів у новій першості країни, натомість "Маріуполь" у нинішньому чемпіонаті ще не програвав, повідомляє Укрінформ.

Сьогодні о 19.30 розпочнуться два останні матчі 3-го туру. Донецький "Олімпік" зійдеться із рівненським "Вересом" на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського у Києві (транслює телеканал "Футбол 2"), а "Олександрія" на домашній арені "Ніка" зустрінеться з луганською "Зорею" ("Футбол 1").

Нагадаємо, у суботу київське "Динамо" здобуло третю перемогу  і з 9-ма очками одноосібно очолило турнірну таблицю першості.

На столичному НСК "Олімпійський" підопічні Олександра Хацкевича розгромили львівські "Карпати" - 5:0. М'ячі забили Віталій Буяльський (8), Віктор Циганков (55, 62 і 83), Дьємерсі Мбокані (58). 

Днецький "Шахтар" на останніх секундах поєдинку вирвав три очки у грі з кам'янською "Сталлю" - 2:1. 

Голи: Тайсон (45) і Густаво Бланко-Лещук (90+5) - у "Шахтаря"; Орест Кузик, 9 - у "Сталі". На 90+7 хвилині у "Сталі" вилучений Артур Даніелян.

Симпатики "гірників" можуть тішитися з того, що після закінчення тривалого терміну дискваліфікації за "Шахтар" знову зіграв хавбек збірної Бразилії Фред.

"Ворскла" у Полтаві здолала "Зірку" із Кропивницького - 2:1. У господарів відзначився Артур Загорулько (84), у гостей - Максим Драченко (25). Ще один м'яч у власні ворота на 21-й хвилині відправив захисник "Зірки" Арман Оганесян. 

Читайте також: Циганков побив рекорд «Динамо», який тримався 50 років

Турнірне становище на цю хвилину: "Динамо" - 9 очок, "Шахтар" - 6, "Сталь" - 6, "Ворскла" - 6, "Маріуполь" - 5, "Олімпік" - 4,  "Зірка" - 2,"Верес" - 2, "Зоря" - 1, "Карпати" - 1, "Олександрія" - 1, "Чорноморець" - 0.

На фото: ФК "Маріуполь".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-