Буяльський: Ми хочемо стати чемпіонами, виграти Кубок і грати в Лізі чемпіонів

Буяльський: Ми хочемо стати чемпіонами, виграти Кубок і грати в Лізі чемпіонів

Укрінформ
Київське «Динамо» у гарному настрої готується до матчу проти «Янг Бойз».

Півзахисник київського «Динамо» Віталій Буяльський прокоментував перемогу над «Карпатами» (5:0) в третьому турі УПЛ. Про це він розповів офіційному сайту «Динамо».

«У першому таймі, може, не все виходило, як хотіли - команда суперника компактно захищалася, нам було важко знаходити вільні зони. Але коли все ж знаходили їх на флангах, не завжди спрямовували м'яч у штрафний майданчик.

Але добре, що швидко забили, і в другому таймі вже дотиснули суперника, виконали, то, що вимагав головний тренер, було багато хороших моментів.

Читайте також: Футбол: "Динамо" забило 5 м'ячів "Карпатам" і лідирує в чемпіонаті України

Коли я забивав перший гол, я мав перебувати в штрафному майданчику. Мбокані закривав ближню стійку, я розташовувався трохи вище нього, а Вітя - на дальній. Андрій Ярмоленко побачив перспективу розвитку атаки і з правої ноги віддав гольову передачу.

Ми не думали про матч з «Янг Бойз» - ми граємо в «Динамо», хочемо стати чемпіонами, виграти Кубок країни і потрапити в груповий етап Ліги чемпіонів. Тому всі максимально сконцентровані», - сказав Буяльський.

Нагадаємо, «Динамо» здобуло перемогу над «Карпатами» 5:0 і очолює турнірну таблицю УПЛ. В активі киян три перемоги в трьох матчах. Матч-відповідь кваліфікації Ліги чемпіонів проти «Янг Бойз» відбудеться 2 серпня в Берні. В першому поєдинку «Динамо» перемогло 3:1. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-