Фонсека: Як можна грати на полі з такою високою травою?

Фонсека: Як можна грати на полі з такою високою травою?

Укрінформ
Головний тренер «Шахтар» назвав причину, через яку його команда ледь не втратила очки в матчі зі «Сталлю». 

Головний тренер донецького «Шахтаря» Паулу Фонсека прокоментував перемогу над «Сталлю» (2:1) в третьому турі УПЛ, а також розкритикував стан поля стадіону «Метеор» в Дніпрі. Про це він розповів офіційному сайту «Шахтаря».

«Дуже складний поєдинок проти команди, з добре організованою обороною. Проте в першому таймі ми створили величезну кількість моментів і діяли близько до штрафної суперника.

Після перерви «Сталь» ще більше закрилася, захист важко було розкрити. Але футболісти вірили в себе до останнього, що вкрай важливо, і в кінці матчу ми отримали «бонус» у вигляді трьох очок.

Неможливо показувати швидкісну гру на такому полі. Поки прем'єр-ліга не внесе правило, щоб подібних ситуацій не виникало, буде нелегко. Як може еволюціонувати український футбол, який імідж ми створимо, якщо трава в такому стані і такої довжини?

Читайте також: Футбол: "Шахтар" здолав "Сталь" у стартовій грі 3 туру чемпіонату України

Що хорошого це приносить грі? Що позитивного для людей, що приходять на стадіон подивитися красивий футбол? Я знаю, що в інших країнах є правило, згідно з яким подібного бути не може. У нашій же країні такого немає.

Клуби, які виступають у себе вдома, роблять все що хочуть. Це відбувається не в перший раз. Найдивніше: траву постригли, але залишили довжину, при якій грати в принципі дуже важко. Ясно, що все це робиться навмисно.

Ще раз підкреслю: на траві з такою довжиною грати просто неможливо. Плюс поле тут не хочуть поливати. Це речі, яких я просто не розумію. Повторюю: якщо прем'єр-ліга не братиме участі в тому, щоб привнести щось позитивне в футбол, такі речі відбуватимуться і далі», - сказав Фонсека.

Нагадаємо, в матчі третього туру чемпіонату України «Шахтар» обіграв «Сталь» 2:1. «Гірники» перемогли, забивши переможний м’яч лише на 6-й компенсованій хвилині. Відзначився Бланко Лещук. Матч відбувся в Дніпрі на стадіоні «Метеор».  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-