Футбол:

Футбол: "Шахтар" здолав "Сталь" у стартовій грі 3 туру чемпіонату України

Фото
Укрінформ
Футболісти донецького "Шахтаря" на останніх секундах поєдинку вирвали перемогу над кам'янською "Сталлю" (2:1) у стартовій грі 3-го туру чемпіонату України серед клубів Прем'єр-ліги.

Голи на стадіоні "Метеор" у Дніпрі забили: Тайсон (45-та хвилина) і Густаво Бланко-Лещук (90+5) - у "Шахтаря"; (Орест Кузик, 9) - "Сталі". 

На 90+7 хвилині у "Сталі" вилучений Артур Даніелян.

Характерно, що в цій грі після закінчення тривалого терміну дискваліфікації за "Шахтар" знову зіграв хавбек збірної Бразилії Фред.

У субуту пройдуть ще два поєдинки. О 19.30 у Полтаві "Ворскла" прийматиме "Зірку" з Кропивницького (транслює телеканал "Футбол 2"), а у паралельній грі на столичному НСК "Олімпійський" київське "Динамо" зіграє зі львівськими "Карпатами" ("2+2").

У другий ігровий день туру у неділю, 30 липня, ФК "Маріуполь" протистоятиме одеському "Чорноморцю" (17.00, "Футбол  1"), донецький "Олімпік" зійдеться з рівненським "Вересом" на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського у Києві (19.30, "Футбол 2"), а ФК "Олександрія" на домашній арені "Ніка" зустрінеться з луганською "Зорею" (19.30, "Футбол 1").

Читайте також: Президент ФФУ: Підготовка Києва до фіналу ЛЧ йде за графіком

Турнірне становище на цю хвилину: "Шахтар" - 6 очок, "Динамо" - 6, "Сталь" - 6, "Олімпік" - 4,  "Ворскла" - 3, "Зірка" - 2, "Маріуполь" - 2, "Верес" - 2, "Зоря" - 1, "Карпати" - 1, "Олександрія" - 1, "Чорноморець" - 0.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-