Тренер «Олімпіка»: Потрібно проходити далі

Тренер «Олімпіка»: Потрібно проходити далі

Укрінформ
Роман Санжар задоволений дебютним матчем своєї команди в єврокубках.

Головний тренер донецького «Олімпіка» Роман Санжар прокоментував нічию з грецьким клубом ПАОК (1:1) в кваліфікаційному матчі Ліги Європи. Про це розповів телеканалу «Футбол 2».

«Результат не найкращий для нас з точки зору стратегії двох матчів. Звичайно, ми хотіли виграти сьогодні і нам гра давалася, забили хороший гол, але недопрацювали в епізоді з пропущеним м'ячем.

Хлопці не опустили руки, в кінці був тиск з нашого боку, але десь не вистачило майстерності. Нічого страшного. У футболі все буває. У будь-якому випадку у нас буде шанс, тому готуватимемось до наступної гри.

В атаці мені б хотілося більше швидкості, індивідуальних дій і майстерності, але маємо що маємо. Попереду у нас грає молодь, і час ми не випередимо.

Читайте також: Ліга Європи УЄФА: "Олімпік" і ПАОК обмінялися голами

Все одно я більше задоволений, ніж незадоволений, але для того, щоб досягати результату в матчах з такими командами, потрібно більше створювати попереду і реалізовувати. Треба більше майстерності, щоб проходити такі команди.

Ми готуємося до кожної гри і відпрацьовуємо стандарти. В епізоді із забитим м'ячем дійсно добре зіграв Біленький, у якого була задача діяти на випередження. Нам не вистачало швидкості попереду, тому дав шанс вийти Сондею. Тільки через такі ігри він швидше увіллється в команду.

Розумію, що матч-відповідь буде важким, але завдання від цього не змінюється. Потрібно проходити далі, і ми намагатимемось це зробити», - сказав Санжар.

Нагадаємо, «Олімпік» зіграв свій дебютний матч в єврокубках. В першому поєдинку 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи українська команда зіграла внічию 1:1 з грецьким ПАОКом. Матч-відповідь 3 серпня в Салоніках. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-