Ліга Європи: «Олімпік» і «Олександрія» стартують в турнірі

Ліга Європи: «Олімпік» і «Олександрія» стартують в турнірі

Укрінформ
Обидва українських клуба – аутсайдери в перших матчах.

Сьогодні в Лізі Європи зіграють перші матчі 3-го кваліфікаційного раунду. Участь в турнірі розпочинають дві українські команди – донецький «Олімпік» та «Олександрія». Про це повідомляє Укрінформ.

«Олімпік» зіграє перший історичний для себе матч в єврокубках. Його суперник – грецький ПАОК. Влітку в українській команді сталось чимало кадрових змін і нині вона лише в пошуках своєї гри. Тренер «Олімпіка» Роман Санжар сподівається на досвід лідера півзахисту Богданова та амбіції гравців атаки Хомутова і Біленького.

Букмекери вважають «Олімпік» аутсайдером сьогоднішнього матчу. Коефіцієнт на його перемогу – 5.9. Ставка на перемогу ПАОКа – 1.6. Нічия – 3.5. Матч відбудеться на київському стадіоні «Динамо». Початок о 19:30. Трансляція на телеканалі «Футбол 2».

Читайте також: "Олександрія" прилетіла до Бухареста на футбольний матч з "Астрою"

Інший представник України – «Олександрія» спробує пройти румунську «Астру». На думку тренера «Олександрії» Володимира Шарана, в першому матчі на виїзді важливо надійно та організовано зіграти у захисті. Особлива надія на досвідченого воротаря Паньківа, колишнього динамівця Цурікова та добре мотивованих гравців атаки Пономаря, Бацулу і Ситало.

Букмекери віддають невеличку перевагу «Астрі». Її перемогу оцінили у 2.3, а перемогу «Олександрії» - у 3.2. Ставка на нічию – 3. Матч відбудеться в румунському місті Джурджу. Початок о 20:30.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-