Володимир Кличко: Я й не думав, що боксуватиму так довго

Володимир Кличко: Я й не думав, що боксуватиму так довго

Укрінформ
41-річний легендарний український боксер-суперважковаговик Володомр Кличко розповів про те, чого хоче досягти поза боксом, а також повідав, чим зобов'язаний тренеру Емануелю Стюарду.

Як зазначив Кличко-младній, він не міг навіть припустити, що боксуватиме на найвищому рівні так довго, повідомляє Klitschko-brothers.com

"Спортивні кар'єри, як правило, короткі. Я працював дуже напружено протягом всієї своєї кар'єри, але й припустити не міг, що боксуватиve так довго. Не хочу насолоджуватися спокійним життям, сидячи перед телевізором. Це не для мене. Хочу поділитися своїм знанням та досвідом, допомогти іншим стати краще. Мене підштовхнула до цього смерть Емануеля Стюарда. Він був генієм в рингу і дуже багато знав про бокс, чим ділився під час незліченних розмов зі мною. Хочу передати свої знання та досвід іншим", - сказав Володимир.

Читайте також: Промоутер Джошуа запропонував Кличку варіанти для бою-реваншу

Нагадаємо, 29 квітня нинішнього року Володимир Кличка програв у Лондоні британцю Ентоні Джошуа. Нині український боксер роздумує, чи варто йому погоджуватися на реванш.

Згідно із останніми повідомленнями ЗМИ, промоутер Джошуа Едді Гірн зробив офіційну пропозицію команді Кличка про проведення матчу-реваншу. Поєдинок може пройти на T-Mobile Arena у Лас-Вегасі (листопад) або Principality Stadium у Кардіффі (28 жовтня).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-