Бубка дав старт

Бубка дав старт "Велокаравану дружби Україна-Корея"

Укрінформ
Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка на Михайлівській площі у Києві дав старт "Велокаравану дружби Україна-Корея". Акція відбувається на честь 25-річниці встановлення дипломатичних відносин між Республікою Корея та Україною, а також ХХІІІ зимових Олімпійських ігор-2018, які рівно за 200 днів розпочнуться у Пхьончхані.

Велокараван пройде з 24 по 30 липня містами України під патронатом Посольства Республіки Корея та за підтримки НОК, Міністерства молоді та спорту, Федерації велоспорту України, повідомили Укрінформу у прес-службі олімпійського комітету. 

"Приємно, що сьогодні ми даємо старт такій яскравій події. Рівно через 200 днів стартують ХХІІІ зимові Олімпійські ігри. Наразі у наших спортсменів триває ліцензійний відбір: кожен з них долає шлях до здобуття заповітної путівки в Корею-2018. Велокараван включає не лише спортивні, а й культурні заходи. Тож, переконаний, що його проведення сприятиме зміцненню взаєморозуміння між двома націями й продемонструє красу різних куточків України", - сказав Бубка. 

"Сьогодні ми відкриваємо нову еру взаємовідносин між Кореєю і Україною. Цей захід - черговий доказ тісного та ефективного партнерства, нашої дружби", - наголосив Надзвичайний та Повноважний Посол Республіки Корея в Україні Лі Янг Гу.

Читайте також: Верняєв і Крива отримали нагороди НОК України

Маршрут "Велокаравану дружби" пройде через Вінницьку область (Немирів), Кіровоградщину (Кропивницький), міста Миколаїв, Херсон, Одесу і завершиться 30 липня в Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-