Як правильно поєднувати уггі з одягом?

Як правильно поєднувати уггі з одягом?

Укрінформ

Уггі — це взуття, яке виглядає не дуже естетично, зате мегазручне. Власне, тому воно й завоювало своє місце в шафі.

Якщо заглибитися в історію, початковим призначенням цього взуття було швидко зігріти ноги серфінгіста після того, як він вийде з води. Таке взуття повинне бути максимально простим і зручним (щоб його можна було легко надіти на мокрі ноги), при цьому на натуральному хутрі (щоб швидко зігріти). Над зовнішнім виглядом цього виробу особливо не морочилися, але раптом сталося те, чого ніхто не передбачав. Можна навіть сказати, що втілився в реальність страшний сон всіх модних будинків Парижа і Мілана: UGG Australia з'явилися на вітринах магазинів. А все чому? Тому, що зручно, тепло і практично. Це оцінили і світові зірки, і звичайні модниці.

З уггами можна носити все! Ну, або майже все.

Перш ніж купити уггі, запам'ятайте головне правило — обирайте тільки свій розмір. Бувають випадки, коли дівчата купують UGG на розмір менше свого в надії, що вони з часом приймуть форму стопи. Це найсерйозніша помилка: уггі не деформуються навіть після кількох сезонів безперервного носіння. Також не варто робити примірку цього взуття на товстий носок, як ми звикли вибирати зимове взуття. «Фішка» уггів у тому, що натуральне овчинне хутро здатне зігріти ногу навіть без носка. Тому звичайного тонкого носка буде досить.

З чим же носити це взуття? На перший погляд може здатися, що уггі і надіти ні з чим, але дизайнери і модники розвіяли це побоювання: надягати уггі можна з чим завгодно. Єдиний стиль, де експеримент із уггами провалився — це класика. У всіх інших випадках UGG будуть чудово поєднуватися як із повсякденним стилем, так і з романтичними нарядами. Головне — не поєднуйте уггі та довгий широкий верхній одяг: це зіпсує враження про вашу фігуру. А ось з довжиною до середини стегна — експериментуйте. Найпопулярніший спосіб «за участю» UGG — це лосини або джинси-скінні з об'ємним светром. Також вдалий варіант — з укороченим платтям фасону «оверсайз». Однак з довжиною міді та максі краще все ж не експериментувати.

Вибрати уггі можна в магазині TodoShop.net.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-