Долгов і Горшковозов не дотягли до призів у синхронних стрибках на чемпіонаті світу

Долгов і Горшковозов не дотягли до призів у синхронних стрибках на чемпіонаті світу

Укрінформ
Українці Максим Долгов і Олександр Горшковозов посіли 5-е місце (416,31 бала) у фіналі змагань із синхронних стрибків з 10-метрової вишки на чемпіонаті світу з водних видів спорту в угорській столиці.

У кваліфікації українська пара показала третій результат і пропустила вище себе лише переможця Олімпійських ігор 2016 китайця Айшень Ченя з новим партнером Ян Хао, а також бронзових призерів Ігор у Ріо британців Томаса Дейлі та Даніеля Гудфеллоу, повідомляє Укрінформ.

У фіналі "золото" завоювали китайці (498,48 бала), другими були росіяни Олександр Бондар і Віктор Мінібаев (458,85), третіми - Патрік Хауздінг і Саша Кляйн з Німеччини (440,82).

Місяць тому на чемпіонаті Європи у Києві Долгов і Горшковозов здобулаі "золото" в цій дисципліні.

Читайте також: Українські стрибуни у воду взяли "бронзу" чемпіонату світу в Будапешті

Нагадаємо, раніше на чемпіонаті світу-2017 у Будапешті українці Ілля Кваша та Олег Колодій стали бронзовими призерами у синхронних стрибках з 3-метрового трампліна.

Дві "бронзи" мають представниці нашого синхронного плавання. Спочатку Анна Волошина стала третьою в особистому фіналі технічної програми, а потім з Єлизаветою Яхно піднялася на п'єдестал у дуеті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-