Киянка Марта Костюк зупинилася у півфіналі юніорського Вімблдона

Киянка Марта Костюк зупинилася у півфіналі юніорського Вімблдона

Укрінформ
15-річна українська тенісистка Марта Костюк разом із 17-річною Керсон Бренстін з Канади не зуміли 15 липня вийти до фіналу парних змагань юніорського Вімблдона-2017.

У півфінальному поєдинку Марта та Керсон за 49 хвилин поступилися американській парі Кетрін МакНеллі та Вітні Осюгве - 2:6, 2:6, повідомляє Укрінформ. 

Таким, чином, усі українці заваершили виступи на нинішньому Вімблдонському турнірі. 

Нагадаємо, що головна надія України на британський кортах, 5-та "ракетка" світу харків'янка Еліна Світоліна у поєдинку за чвертьфінал у двох сетах за 1 годину 43 хвилини програла Олені Остапенко з Латвії - 3:6, 6:7 (6:8). 

Читайте також: Вінус Вільямс програла у фіналі Вімблдона Гарбіньє Мугурусі

Чвертьфінальної стадії на "дорослому" Вімблдоні з українок вдалося досягти лише Людмилі Кіченок з Дніпра у змаганнях змішаних пар (міксті).

У поєдинку за півфінал вона разом із хорватом Мате Павичем не змогла пройти дует Марія-Хосе Мартінес Санчес (Іспанія)/Марсело Демолінер (Бризилія) - 3:6, 6:2, 3:6. Втім, на хід цього поєдинку вплинула втома Павича. Хорват буквально за годину до зустрічі у міксті вийшов у фінал парного чоловічого турніру, провівши на корті цілих 4 години 35 хвилин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-