Вімблдон-2017: Цуренко програла Рибаріковій

Вімблдон-2017: Цуренко програла Рибаріковій

Укрінформ
Друга ракетка України вибула з турніру.

У Лондоні триває третій в цьому сезоні турнір Великого шолому – Вімблдон. В шостий день змагань свій матч третього кола зіграла Леся Цуренко і програла словачці Магдалені Рибаріковій 2:6, 1:6. Про це повідомляє Укрінформ.

Друга ракетка України Леся Цуренко вже встановила на цьогорічному Вімблдоні особистий рекорд. До цього вона ніколи не проходила  в 1/16 фіналу. Спроба пробитися ще далі у Лесі не вийшла. Сьогодні вона без шансів програла словачці Магдалені Рибаріковій 2:6, 1:6.

Читайте також: Вімблдон-2017: Цуренко спробує пройти Рибарікову

На жаль, Цуренко багато помилялась і не зуміла нав’язати гідну боротьбу Рибаріковій, яка на цьому турнірі демонструє кращу гру в кар’єрі. Незважаючи на поразку Леся повинна занести в актив свої цьогорічні виступи на трав’яних кортах. Вона перемогла в п’яти матчах з дев’яти.

На Вімблдоні вона не лише заробила більше 100 тисяч євро призових, але й отримала 130 рейтингових очок і має шанси вперше в кар’єрі потрапити в топ-30 світового рейтингу. Після вильоту Цуренко єдиною українкою на Вімблдоні-2017 в одиночному розряді залишилась Еліна Світоліна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-