ДТП Редкача: боксер не зазнав серйозних травм

ДТП Редкача: боксер не зазнав серйозних травм

Укрінформ
Український боксер залишається в лікарні і шокований тим, що трапилось.  

Український боксер Іван Редкач зміг уникнути серйозних наслідків після того, як потрапив в Лос-Анджелесі в аварію. Про це повідомляє Sport Arena.

У вівторок вранці з'явилася інформація, що український боксер-легковаговик Іван Редкач потрапив в ДТП, коли повертався додому після вечері в Малібу. Не впоравшись з керуванням, він вилетів на узбіччя, де врізався в огорожу.

Спочатку повідомлялося, що Івана помістили в реанімацію місцевої клініки.  Протягом дня ніяких звісток про його стан не надходило. Далі сам боксер проявив активність в соцмережах. Він прокоментував інцидент і стан здоров’я на своїй сторінці в Facebook та заспокоїв вболівальників.

Читайте також: Український боксер Редкач потрапив в автомобільну аварію в США

«Зараз все добре. Стан нормалізувався, але шок сильний. Я думав, що все набагато серйозніше, але лікарі поставили діагноз «шок» і сказали, щоб тиждень перебував під їх наглядом», - сказав українець в коментарі Xsport.

Також Іван зазначив, що отримав лише подряпини від скла, а в іншому його фізичний стан в порядку. У лікарні він пробуде до п'ятниці.

Нагадаємо, що востаннє 31-річний уродженець Шостки виходив на ринг 2 травня. Тоді він по очкам програв Архенісу Мендесу. Планувалося, що наступний бій Редкач проведе 9 вересня, проте тепер його повернення на ринг може затриматись.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-